Mi is az a Szépítsd a HŐST! mozgalom?

Szerző: Tölgyesi Írisz| Március 26, 2020


Úgy gondoljuk, az élet rendje az, ha egyszer kapsz, máskor adsz. A koronavírus ideje alatt tevékenykedő hétköznapi HŐSÖK most erőn felül teljesítenek, hogy mi nyugalomban, kényelemben, biztonságban legyünk. Viszont eljön majd az idő, amikor meghálálhatjuk nekik ezt az áldozatos munkát.

A Szépítsd a HŐST! mozgalom arról szól, hogy szépségipari szakemberként, a saját szakterületeden felajánlást tehetsz azok számára, akik a járványügyi helyzetben erejükön felül dolgoznak értünk. Mi összekötünk velük, a többi rajtad áll!

Küldetésünk, hogy a felajánlott szolgáltatások célba érjenek!

A Szépítsd a HŐST! mozgalom Szálkai Hajnalka fejéből pattant ki 2020 március második hetében. Hajni, a Beauty & Go szépségszalon tulajdonosa, az OPI szakoktatója, a kezlabszama.hu szerkesztője és szakmai vezetője, valamint több évtizede tevékenykedik a szépségiparban. A járványügyi helyzetre reagálva úgy véli, hálával tartozunk a hétköznapok HŐSEINEK, akik megérdemlik, hogy egy igényes gyűjtőoldalon találjanak kedvezményes szépészeti szolgáltatásokat. Hajni azzal is tisztában van, mekkora segítséget jelent a szépségiparban dolgozó szakemberek számára, ha egy színvonalas, könnyen kezelhető, átlátható felületen jelenhetnek meg.

A Szépítsd a HŐST! weboldal megvalósításban Bogdán Dávid, a Salonic online időpontfoglaló rendszer megalapítója és tulajdonosa segít, aki több évtizedes programozói tapasztalatának köszönhetően, egy professzionális felülettel támogatja a kezdeményezést.

Az összefogás és egymás segítése jegyében dolgozunk!

Weboldalunk arra hivatott, hogy összegyűjtse azokat a szépségipari szolgáltatókat, akik szeretnék támogatni a hétköznapi HŐSÖKET!

Ha jelentkezel, elérhetőségeid, fényképeid és bemutatkozó anyagod, díjmentesen felkerülnek a weboldalunkra. Összekötünk Téged a HŐSÖKKEL, akik fel fognak keresni, amikor szükségük van szépészeti szaktudásodra.

Így a felajánlásod biztosan elér azokhoz, akiknek szánod!

Jelentkezem
A jelentkezés ingyenes!

Ki számít hősnek?

Minden olyan Magyarországon tevékenykedő ember, aki a koronavírus ideje alatt kitartóan dolgozik értünk. Gondold csak végig, mennyien veszik fel a harcot nap mint a nap koronavírus megfékezése érdekében! Nagyon sokan vannak, akik munkájuk végzésével támogatnak téged és családodat, hogy biztonságban légy!

A mi szemünkben HŐSNEK számít az orvos, aki gyógyít és információval lát el, a mentős, aki megmentheti az életedet, a rendőr és a katona, akik a kormányrendeletek betartásáért felelnek, a gyógyszerész és a postás, akik ellátnak mindennel, amire szükséged van, és így tovább.

Biztosan Te is pontosan tudod, kiknek a munkájáért vagy hálás, ezért Rád bízzuk, hogy eldöntsd kiknek adsz felajánlást!

Mit tudok felajánlani?

A Szépítsd a HŐST! keresőjében különböző szépségipari kategóriákat találsz, melyeket az egyéb kategória kiválasztásával tovább bővíthetsz.

Felajánlhatsz bizonyos kezeléseket ingyen, illetve készíthetsz speciális HŐS kedvezményeket is. A Szépítsd a HŐST! mozgalomban minimum 50% kedvezmény megadásával vehetsz részt.

A felajánlások mennyisége és értéke, valamint határideje kizárólag Tőled függ!

Jelentkezem
A jelentkezés ingyenes!

Hogy működik a rendszer?

Jelentkezz Te is, és Szépítsd a HŐST!

Miután elküldted a jelentkezésed, bekerülsz a rendszerünkbe, és 24 órán belül láthatóvá válsz a HŐSÖK számára.

A weboldalunkra érkező HŐSŐK a keresőnkben lokáció, szolgáltatás illetve szalon név alapján találnak Rád.

A megadott elérhetőségeiden keresztül fel tudják venni veled a kapcsolatot, és le tudjátok egyeztetni az időpontot.

Te irányítasz, mi csak segítünk az összeköttetésben azzal, hogy egy ingyenes, könnyen elérhető, áttekinthető megjelenési felületet biztosítunk számodra.

A rendszerünkből bármikor törölheted a profilodat, a regisztráció jóváhagyásakor küldött e-mailben található hivatkozás segítségével.


Hogyan tudok jelentkezni?

Akkor is tudsz jelentkezni, ha vállalkozásodat a járványügyi helyzet miatt átmenetileg szünetelteted. A felajánlott szolgáltatások onnantól lesznek igénybe vehetőek, amikor újra helyre áll a rend és elkezdesz dolgozni.

Jelentkezésed 4 lépésből áll, mindössze pár percet vesz igénybe, és máris bekerültél a Szépítsd a HŐST! rendszerébe! A rubrikák értelemszerű kitöltésével add meg elérhetőségeidet, válassz kategóriát és nevezd meg az általad felajánlott szolgáltatást valamint azt, hogy kiknek szánod. Írd be a kedvezmény mértékét, határidejét és már készen is vagy!

24 órán belül saját profilt kapsz a Szépítsd a HŐST! weboldalon, amit azonnal megoszthatsz barátaiddal, ismerőseiddel és Facebookon.

A jelentkezés teljesen díjmentes, és minden lépésről e-mailben értesítünk!

Jelentkezem
A jelentkezés ingyenes!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj időben a Szépítsd a HŐST! mozgalom történésekről!
* kötelező kitölteni
Ígérjük, soha nem küldünk kéretlen reklámlevelet Neked, és nem adjuk tovább az adataidat harmadik félnek! Adatkezelési tájékoztató